Tendințele de afaceri în viitor în 2017

Bărbatul a fost găsit vinovat de plantare bombe care au fost rănite 30 de persoane în New York
octombrie 18, 2017

În această secțiune, ne „dip” afaceri și să informeze cu privire la tendințele de viitor, o afacere care poate genera oportunități de afaceri pentru antreprenori, freelanceri și imm-uri.Vom analiza cinci mari forțe de transformare (angajament client, tehnologie – internet, de automatizare a economiei, globalizarea, protecționismul și schimbare socială) care definesc evoluția și schimbările de nivel național și internațional, piețele, dând naștere la noi afaceri profitabile și în creștere. Și subliniem rolul smartphone-ul continuă să fie „Regele”.Sunteți responsabil pentru a evalua dacă vă confruntați cu posibilitatea de a lansa o nouă afacere sau în ce măsură va afecta aceste tendințe în activitatea curentă și cum ar trebui să reacționeze.De ani de zile am spus, lumea se schimbă foarte repede, mai mult decât oricând în istorie, atât de mult încât devine necesar pentru a actualiza frecvent acest articol de afaceri pentru viitor. În acest an am inclus cele mai recente tendințe care deja despuntaban în 2016 și va continua în 2017, ca, de exemplu, interconectarea unor dispozitive și obiecte, domnia de smartphone-uri, date mari, de automatizare de marketing, aplicații pentru a genera angajament, transformarea digitală, economia colaborativă, sectorul fintecho sau publicarea de conținut de pe Facebook și Google.

afaceri
Unele tendințe nu sunt cirunscriben pentru un anumit an, dar care necesită timp pentru dezvoltarea și punerea în aplicare. În cazul automatizarea sau mecanizarea lucrărilor de economie, pe care unii experți consideră a fi principala tendință a venit de-a patra revoluție industrială începe să se contureze. Marea schimbare la care asistăm este produs de acțiunea comună a cinci mari forțe de transformare, pe care le voi discuta în acest articol:

• Angajamentul clientului
• Noile tehnologii, mai ales în materie de telecomunicații și internet.
• Automatizare de muncă.
• De-globalizarea economiei.
• Schimbărilor sociale și culturale afaceri care au loc în societățile din SXXI.

Idee de afaceri

Înainte de a intra în analiza acestor trei mari forțe de transformare, trebuie să fie clar că șansele de succes ca antreprenor va fi mult mai mare dacă merge și/sau a alerga afacerea dvs. combina următoarele trei elemente: Adaptare a schimbărilor sociale și culturale și demografice actuale și viitoare, într-un mod care compania dumneavoastră răspunde în cel mai bun mod posibil la noile nevoi cauzate de aceste schimbări.În plus față de activitatea dvs., posibilele utilizări ale internet, smartphone-uri sau alte tehnologii, încercând să ofere noi moduri de a răspunde la nevoile consumatorilor în ceea ce este deja cunoscut ca „transformarea digitală” de afaceri și organizații. Sau cel puțin nu stau în spatele concurenței.Posibile acorduri cu furnizorii sau clienții din alte țări sau bine conectat cu alte țări, astfel încât să aveți o afacere mai globală și competitivă.Angajamentul clientului: accentul pe loialitate.

Dacă există o poziție dominantă aspect care va marca viitorul imm-urilor și întreprinderilor în 2017 și de viitorul pe termen scurt este angajamentul clientului sau angajamentul clientului. Acesta își propune să consolideze relația clientului cu brandul și fidelizarla. O mare parte din tendințele tehnologice și aplicații în acest articol sunt menționate (inteligență artificială, mesaje live cu chatbots, nor sau de analiză a datelor…) sunt direct sau indirect scopul de a optimiza experiența utilizatorului și cu ei caută loialitatea lor.Dezvoltarea tehnologică și generalizarea internetului, și mai ales smartphone-urile au schimbat modul în care vom efectua aproape toate activitățile profesionale sau în viața personală, care afectează în mod direct modele de consum și cheltuieli ale întreprinderilor și persoanelor fizice peste tot pe planetă și oferind o îmbunătățire uriașă în procesele de gestionare a informațiilor. Și crearea, desigur, excelente oportunități de afaceri cu un viitor profitabil și în plină expansiune.Având în vedere ritmul de schimbare, merită să ne oprim și să ia în considerare mai în detaliu această secțiune, care, din cauza amploarea sa, a fost împărțit în patru domenii: internet, telecomunicații, jocuri afaceri electronice și alte tehnologii.

Comments are closed.