The Weinstein Company în discuțiile privind posibila vanzare

Mogadishu bombardament: părinților durere pentru student ucis în explozie
octombrie 17, 2017

The Weinstein Company este in discutii pentru a vinde o companie de private equity în urma hărțuirii sexuale și acuzații de agresiune împotriva co-fondator Harvey Weinstein.

Echipa de producție a filmului de afaceri a intrat într-un acord cu firma de preluare Colony Capital pentru a asigura o „imediat infuzie de capital”, deoarece compania lupte pentru viitorul său.

The Weinstein Company a declarat că a intrat, de asemenea, negocierile cu Colony Capital pentru un „potențial de vânzare de toate sau o parte semnificativă” de activele companiei.

Prezentatorul își cere scuze pentru glumele despre rușine de producători după critici supărat de la Rose McGowan și Asia Argento

„Noi credem că Coloniei de investiții și de sponsorizare va ajuta la stabilizarea operațiunilor curente companiei, precum și să ofere confortul nostru critic de distribuție, producție și talent parteneri din întreaga lume”, a declarat Tarak Ben Ammar, un membru al consiliului de administrație la the Weinstein Company.

În week-end Bob Weinstein a declarat într-un interviu acordat the Hollywood Reporter că societatea „a avut destul de bun finanțelor” și se pregătea să adopte un nume nou pe care nu ar avea nici link-uri către pătată Weinstein brand.

Bob Weinstein a spus Hollywood reporter că el nu a avut nici o idee despre „tipul de om pe care el [Harvey Weinstein] a fost” și a fost bolnav de fratele lui aparenta lipsa de remușcare. „Am un frate care e imposibil de apărat și nebun,” a spus el. „Vreau să-l pentru a obține dreptatea pe care o merită.”

Weinstein s-au produs un șir de box-office și aclamat de hit-uri, cu credite, inclusiv Discursul Regelui, „Shakespeare in Love” și Garnituri de Argint Playbook.

Cu toate acestea, acuzațiile împotriva lui Harvey Weinstein – care a fost acuzat de comportament sexual inadecvat la mai mult de două duzini de femei și trei de viol – a făcut compania un paria forțată și managementul acesteia într-o vânzare.

Weinstein a fost acuzat de mai mult de o duzină de femei de a face avansuri sexuale nedorite sau de a le atinge sexual fără consimțământul lor. El a spus că multe dintre detaliile acestor conturi publice sunt inexacte și el a negat acuzațiile penale pentru hărțuire sexuală, viol și agresiune sexuală.

Sallie Hofmeister, un purtător de cuvânt al Weinstein, a declarat: „Orice acuzații de sex non-consensual sunt fără echivoc negat de către Dl Weinstein. Cu privire la orice femei care au făcut acuzații la dosar, Domnul Weinstein consideră că toate aceste relații au fost stabilite de comun acord.”

Colony Capital, a declarat că intenționează să se întoarcă Weinstein Company sale „drept iconic poziție” de la Hollywood.

„Credem că societatea are o valoare substanțială și potențialul de creștere, și așteptăm cu nerăbdare să lucrez cu compania critice strategice de producție și distribuție de parteneri pentru a ajuta păstra și de a crea valoare pentru toate părțile interesate, inclusiv angajații săi”, a declarat Thomas Baracă, fondator și președinte executiv al Colony Capital. „Ne va ajuta să se întoarcă la compania de drept iconic poziție în independent de film și industria de televiziune.”

Baraca este un vechi prieten, aliat și donator la Donald Trump, și a condus la inaugurarea președintelui comitetului.

Vineri Amazon Studios, care a suspendat conținutul său șef Roy Preț peste acuzații de hărțuire sexuală, a întrerupt legătura cu the Weinstein Company și-a aruncat-o serie cu Robert De Niro și Julianne Moore.

Sâmbătă Weinstein a fost exmatriculat de la Academy of Motion Picture Arts and Sciences, doar a doua oară în istorie, care la 90 de ani de organizare a expulzat un membru. „Ceea ce este în discuție aici este un profund tulburătoare problemă care nu are loc în societatea noastră. Consiliul continuă să lucreze pentru a stabili standarde etice de conduită care toți membrii Academiei vor fi de așteptat pentru a exemplifica,” Oscar organizarea spus într-o declarație.

Colony Capital este o fostul proprietar de studio de film Miramax, care l-a cumpărat de la Disney pentru $660m (£497m) în 2010 și vândut la Qatar radiodifuzorul Fiind Media de anul trecut. Bob și Harvey Weinstein a fondat Miramax, în spatele studioului de filme precum Pulp Fiction, Nu există Țară pentru Bătrâni și Pacientul englez, trei decenii în urmă și a vândut-o la Disney in anul 1993.

Harvey Weinstein, 65 de ani, a fost imaginea publică a Miramax și a continuat acest rol la noul studio, în timp ce, Bob, 62 de ani, a condus Dimensiune, gen etichetă, de cotitură din filme precum Bad Santa și Țipătul și Înfricoșător Film de francize.

The Weinstein Company este ultimul mare hit a fost Quentin Tarantino, Django Unchained, în 2012 – care a făcut peste $425 mn de usd la box-office, în funcție de industrie tracker Box Office Mojo, topping $414m adus în întreaga lume de către The King ‘ s Speech în 2010. Dar studioul a luptat în ultimii doi ani, atât la box-office și la ceremonii de decernare a premiilor. Filme, inclusiv Ură Opt, Fondatorul, Salt! și Tulip Fever au fost eșecuri comerciale.

Comments are closed.